Address & Contact

Our Address

Ernst Casimirlaan 42 Groningen, Netherlands

GPS

53.220618, 6.549049999999966

Telephone

-

Werkwijze: Oplossingsgericht. Maatwerk, uitgaande van de vraag van de klant en samenhang met werk en de organisatie. Helpen nieuwe mogelijkheden te ontdekken en te exploreren, vanuit eigen kracht. Ik maak gebruik van al mijn levens- en werkervaring en richt mij op het effectiever inzetten van uw kwaliteiten in de gewenste situatie. Ik werk met respect, warmte en humor. Een combinatie van Limburgse betrokkenheid en Groningse voeten in de klei.

Ik ben internationaal gecertificeerd trainer/consultant (NLP university Santa Cruz USA) , NLP Health Coach, NOLOC erkend loopbaanprofessional, Master Degree Social Science, Bedrijfsopleidingskundige, werkervaring in bedrijfsleven.

Doelgroep: professionals, managers en werknemers die behoefte hebben aan gerichte reflectie op hun persoonlijk functioneren binnen een werkcontext. Ook teamcoaching. Mensen die (dreigen te) vastlopen in een bepaalde werksituatie of (dreigen) ziek (te) worden. Mensen die gericht oplossingen willen zoeken voor levens- en opvoedingsvragen.
Prijs: In overleg. Gratis kennismakingsgesprek.

Praktijk te Groningen, in de buurt van Assen en Drachten.