Address & Contact

Our Address

Prelaat Brantenstraat 3 Mierlo, Netherlands

GPS

51.44418, 5.614475999999968

Telephone

-

Wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen, heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad. Wat vind jij echt belangrijk, wat is jouw doel in het leven? Waar loop je tegenaan? Blijf je hangen in verdriet of onmacht, of weet je gewoon niet hoe het verder moet?
Met compassie, humor en empathie begeleid ik mensen om zichzelf weer op weg te helpen naar een completer en gelukkiger mens-zijn.

Mijn werkervaring bestaat uit een bonte mix van counselling, coaching, communicatie en yoga. In mijn werk verbind ik de intermenselijke factor en de creatieve, zakelijke kant met elkaar door middel van communicatie. Bij communicatie spelen alle zintuigen een rol.

Als professioneel NLP counsellor en coach bied ik ondersteuning bij stress, burn-out en overspannenheid, problemen op het werk of in de privésituatie, relatieproblemen en communicatieproblemen. Maar ook als jij je vermoeid voelt, kampt met een gevoel van “chronische ongelukkigheid” of ernstige gewichtsproblemen kun je bij mij terecht.

In het bedrijfsleven ondersteun en begeleid ik ondernemers bij het managementproces en geef ik diverse trainingen en workshops op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Samen gaan wij op zoek naar de waarden, inspiratiebronnen en drijfveren van ons commercieel handelen.

Mijn coachingsstijl is persoonlijk, empathisch en analytisch. In individuele begeleidingstrajecten maak ik vaak gebruik van ademhaling en ontspanningstechnieken uit de Yogaleer.
Naast mijn werk als counsellor en coach, ben ik hoofdredacteur van het vakblad Counselling Magazine, een tijdschrift voor professionals op het gebied van psychosociale begeleiding.

Ik ben aansloten bij de beroepsverenigingen NVNLP, NAC en VIV.

Praktijk te Mierlo