Address & Contact

Our Address

Callunastraat 46 Arnhem, Netherlands

GPS

51.987825, 5.878449000000046

Telephone

-

Mijn drijfveer is mensen in beweging brengen. Kenmerkend voor mijn werkwijze is de aandacht die ik aan mijn klanten geef en de concrete gestructureerde doelgerichte aanpak. Met veel plezier werk ik met mijn klanten met snel werkende op de persoon toegespitste (NLP én andere) coaching methodieken. Velen zijn verrast door wat zij in korte tijd bereiken. Mijn opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven.

Veel klanten komen met onderstaande vragen:
Vitaliteitsvragen
Door werk, persoonlijke, sociale of fysieke omstandigheden bent u minder vitaal of heeft u weinig energie. U bent op zoek naar manieren om vanuit eigen kwaliteiten meer ‘spirit’ in het leven te krijgen.

Stress
Door allerlei stress gevende factoren voelt u zich opgejaagd en uit evenwicht. U bent op zoek naar nieuwe manieren om uw leven aan te gaan. U wilt meer ontspannen met verschillende situaties omgaan.

(Over)gevoelig voor prikkels van buiten
U krijgt praktische handreikingen én inzicht in hoe u in balans kunt blijven bij gevoeligheid voor invloed van uw omgeving.

Burnout
‘Je krijgt geen burnout van hard werken maar van onvoldoende herstel na het harde werken.’
Door chronische overbelasting of roofbouw ontstaat burn-out. De eerste werkpunten bij het herstel zijn: het inbouwen van rust en ontspanning, het terugkrijgen van energie, bewustwording van wat er speelt en wat u er zelf aan kunt doen.

Werkwijze: opnieuw ontdekken en anders doen
Bij het ontdekken besteden we aandacht aan hoe u NU denkt (gedachten en overtuigingen), emoties ervaart, lichamelijke signalen krijgt en handelt. Deze bewustwording helpt u om andere keuzes te kunnen maken.

Else van Hensbergen
www.valorcoaching.nl
www.stresspreventiegelderland.nl
Info@valorcoaching.nl
0617495451
Arnhem

Vergoeding door ziekenkostenverzekering is mogelijk!

Prijs: zie site