Address & Contact

Our Address

Madoerastraat 16, Nijmegen

GPS

51.8358649, 5.8630091

Telephone

Als coach ga ik ervan uit dat alle ingrediënten om je doel te bereiken aanwezig zijn. Ik help je om die kennis, gebruikmakend van de wijsheid van je hoofd, hart en buik, toegankelijk te maken om zo tot je eigen oplossingen te komen. Ik doe dat analytisch, rustig, en liefdevol en met humor confronterend.

Als coach richt ik mij specifiek op:

Coaching bij kanker

Ik begeleid mensen tijdens en na kanker. Mijn eigen ervaringsdeskundigheid benut ik daarbij. Je kunt zelf kiezen hoe om te gaan met het gegeven dat je kanker hebt (gehad): laat je je meeslepen door angst en onzekerheid? Ga je het gevecht aan? Geef je je over? Blijf je je afvragen waarom het juist jou moet treffen? Of kies je ervoor het beste van iedere dag te maken? De begeleiding tijdens kanker is erop gericht om de best mogelijke omstandigheden te creëren voor genezing.

Maar liefst 86% van de mensen ervaart voor korte of langere tijd klachten na kanker: angst voor terugkeer, onzekerheid, somberheid, vermoeidheid, concentratieproblemen, relatieproblemen. Ook zijn er vaak vragen over de plaats die werk inneemt in je leven en is het opnieuw zoeken naar de balans werk – privé. Ik ondersteun je in jouw proces om tot een nieuwe balans te komen.

Coaching sociaal domein

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in het sociaal domein. De vele veranderingen die in dit domein zijn doorgevoerd, en nog steeds gaande zijn, vragen voor veel mensen om een herbezinning op de manier waarop ze hun werk uitvoeren en hoe hun veranderende positie vorm te geven. Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om je te helpen beter te functioneren in dit werkgebied.

Voor meer informatie: www.ander-licht.nu