Address & Contact

Our Address

Nieuweweg 2 Ellemeet, Netherlands

GPS

51.73030439999999, 3.815482299999985

Telephone

-

Opleidingen: allereerste opleiding HTS bouwkunde daarna 5-jarige training intutieve en creatieve ontwikkeling; NLP master; facilitator Speaking Circles.

Werkervaring: trainer en coach van hoger en midden management op gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, teambuilding en teamontwikkeling. Coach/begeleider van Individuele cliënten die bezig zijn met verandering op gebied van loopbaan of in privé-omstandigheden. Supervisor teams.

Werkwijze: Betrokken, spontaan en vriendelijk help ik je om helder inzicht te krijgen in de zaken die voor jou op dit moment spelen en om de door jou gewenste koers uit te zetten. Af en toe laten we een frisse zeeuwse bries waaien om alles luchtig te houden. Gericht op het gebruiken van eigen spirit om met beide benen op de grond zelf keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn. In overleg met jou ben ik je behulpzaam bij het uitzetten van je eigen koers. Wat je van mij kunt verwachten is iemand die langs de zijlijn meekijkt en je er op tipt om bij te sturen en mogelijke andere wegen toont daar waar jij ze over het hoofd zag. Ik maak gebruik van zowel NLP technieken als energiewerk.

Cliënten: iedereen die iets wil veranderen of bereiken of onderzoeken in zijn leven en daar als ondersteuning van zijn eigen proces een sparring partner bij zoekt.

Prijs: Tarieven voor particulieren en bedrijven (ook voor trainingen) op aanvraag.

Praktijk te Ellemeet