Address & Contact

Our Address

Staringstraat 1, Nijmegen, Netherlands

GPS

51.8440605, 5.867884600000025

Telephone

-

Email

NLP-trainer, hypnotherapeut en provocatief therapeut. Werkt voornamelijk als opleider en trainer; ziet één dag per week (op dinsdag) individuele cliënten voor coaching of therapie. Introduceerde zowel NLP als het provocatief coachen in Nederland. Heeft 10 boeken geschreven.

Met wat voor problemen kan ik bij hem terecht?
U kunt met alle persoonlijke problemen bij hem terecht. Als u ontevreden bent over hoe u in bepaalde situaties reageert, als u telkens weer tegen dezelfde hindernissen aanloopt, als u uw best doet om bepaalde doelen te bereiken en het lukt alsmaar niet of als uw omgeving al langere tijd last van u heeft. Hij werkt soms ook  met lichamelijke klachten zoals allergieën (niet als medische behandeling, maar als psychologische beïnvloeding van het afweersysteem). Hij werkt niet met psychiatrische stoornissen[1].

Hoe lang duurt het?
De begeleiding duurt gemiddeld vijf sessies. Een sessie duurt ongeveer een uur. Het komt niet vaak voor dat het langer duurt, maar het gebeurt wel. Als het moet, dan moet het.

Wat doet hij dan?
U mag zelf zeggen hoe u graag wilt dat hij met u werkt.
De keuzen zijn:

  • NLP (u werkt doelgericht en systematisch aan een andere innerlijke beleving)
  • Hypnose (u gaat in trance en u verbetert uw relatie met uw onbewuste)
  • Provocatieve therapie (u wordt uitgedaagd om anders tegen uzelf aan te kijken)
  • Symboolwerk (u onderzoekt uw innerlijke beelden en voorstellingen)
  • Eclectisch (U geeft Jaap Hollander de vrije hand en hij combineert de bovenstaande methoden met elkaar).

Wanneer kan ik bij hem terecht?
Hij werkt met individuele cliënten op de dinsdagen van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt terecht op de eerstvolgende dinsdag dat er plaats is.

Wat kost het?
Het kost € 100,– per sessie (excl. 21% BTW). U krijgt aan het eind van de maand een rekening. Mocht u na de eerste sessie niet door willen gaan, dan wordt alleen die eerste sessie in rekening gebracht.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Om u aan te melden belt u naar het secretariaat van het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie): 024 – 323 08 37.

Vragenlijst
Neem naar het eerste gesprek s.v.p. de ingevulde vragenlijst mee (vragenlijst wordt u gemaild als u uw eerste afspraak maakt).

Verslag
U maakt na iedere sessie een verslag. Wat is u bijgebleven? Hoe heeft dit doorgewerkt? Waar wilt u de volgende keer aan werken? Dit verslag neemt u mee naar de volgende sessie.

Afzeggen
U kunt afzeggen door het IEP secretariaat te bellen (024-323 08 37) of te mailen (mail@iepdoc.nl). Dit is gratis tot 48 uur voor de sessie. Wanneer u later dan 48 uur van te voren afzegt, wordt 50% in rekening gebracht.

Contactinformatie
Instituut voor Eclectische Psychologie
Staringstraat 1
6511 PC Nijmegen

Telefoon: 024 – 323 08 37  (het secretariaat is geopend van 9.00 to 15.00 uur)

E-mail: jh@iepdoc.nl


[1] Weet u niet zeker of u een psychiatrische stoornis hebt? Ga dan op het internet naar http://www.parnassia.nl/Psychiatrie/Testcentrum/specifieke-testen Mocht u een psychiatrische stoornis hebben, neem dan contact op met uw huisarts.

Praktijk te Nijmegen