Address & Contact

Our Address

WG Plein 279 Amsterdam, Netherlands

GPS

52.364268, 4.870330999999965

Telephone

-

Werkwijze:
Provocatief, intuïtief en effectief. Luchtige diepgang en liefdevolle confrontatie. Transformationeel en relationeel. Ik stem mij volledig af op jouw werkelijke behoefte en wissel dan af tussen de zes coachhoudingen uit mijn eerste boek ‘Wisselende contacten, de ontmaskering van de coachingsrelatie’. In de meer dan 15 jaar dat ik mensen coach en door mijn continue investering in mijn eigen ontwikkeling hebben we een breed scala aan instrumenten tot onze beschikking. Tijdens het organische coachingsproces ben ik in wezen mijn instrument en laat ik gebeuren wat zich aandient.

Voorkeur cliënten:
Ik werk veel en graag met personen die lekker slim en eigenwijs zijn en eigenlijk denken dat een coach toch niets voor ze kan betekenen. Ook mensen en teams met een conflict help ik graag om het onderlinge contact te verbeteren. Daarnaast coach en train ik met liefde collega-coaches, coachende leiders en andere professionele begeleiders, zodat ze steeds soepeler zichzelf en het contact met de coachee kunnen gebruiken als ‘coachingsinstrument’.

Prijs: In een persoonlijk gesprek stem ik graag mijn tarief met je af.

Je kunt meer lezen over de zes coachhoudingen, mijn achtergrond, coachingstijl, trainingen en boeken op mijn website: www.karenwalthuis.nl. Regelmatig publiceer ik hierop ook een blog over bewustwording en levenskunst. Je kunt ook inspiratie opdoen op mijn facebookpagina: www.facebook.com/transformationeelcoach

Praktijk te Amsterdam