Address & Contact

Our Address

Emmaus 4'S- Hertogenbosch, Netherlands

GPS

51.726433, 5.3138360000000375

Telephone

-

Werkwijze:
Coaching en training met als doel om individuen en bedrijven optimaal en gezond te laten functioneren. Ziekteverzuim kan voorkomen of verkort worden en prestaties gaan omhoog.

Health Coaching richt zich op het geestelijk en lichamelijk welzijn van mensen. In de gesprekken met de cliënt wordt onderzocht waar de oorzaak van de klachten ligt. Vaak hebben die te maken met belemmerende overtuigingen. Deze overtuigingen worden omgezet in positieve denkpatronen. Dit doen we met gesprekstechnieken en oefeningen die het brein stimuleren om anders te denken en te doen. Het bijzondere aan Health Coaching is dat het verder gaat dan de bestrijding van symptomen. Juist door de oorzaak van de klachten aan te pakken, bereiken we een blijvend effect.

Clienten:
Human Capital Training & Advies werkt zowel voor bedrijven als individuen.
Medewerkers worden gecoacht in het oplossen van angsten m.b.t. het geven van presentaties, traumaverwerking als gevolg van incidenten op het werk, loopbaanbegeleiding, omgaan met autoriteit, vermogen tot samenwerking, stressreductie etc.

Individuen worden gecoacht in het activeren van het zelfgenezend vermogen bij klachten zoals allergieën, angsten, astma, burnout, chronische vermoeidheidsziekte, eetstoornissen, hoofdpijn en migraine, psychosomatische klachten, pijn, rouwverwerking, rugklachten, slapeloosheid, stress, trauma’s, vervelende emoties, verslavingen etc.

Kijk op de website voor management- communicatie- en klantgerichtheidstrainingen op basis van NLP.

Prijs: Op aanvraag

Praktijk te ‘s-Hertogenbosch, in de buurt van Tilburg, Breda en Eindhoven.