Address & Contact

Our Address

Hoodstraat 12, De Steeg, Netherlands

GPS

52.0163203, 6.052890400000024

Telephone

Na jarenlange Management, HRM en Coaching ervaring te hebben opgedaan in de zakelijke dienstverlening, doe ik als NLP Loopbaancoach en Persoonlijke Coach niets liever dan mensen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei om meer zelfvertrouwen, plezier en succes te hebben in hun werk.

Door diepgaande gesprekken over de kern van jouw loopbaan- of coachvraag, kom je dichter bij jezelf te staan. Ik help jou vanuit jouw essentie te (her)ontdekken wat jij belangrijk vindt in een continu veranderende omgeving die veel van jou vraagt. Vanuit deze intrinsieke motivatie sta jij nog steviger voor je eigen keuzes en leerdoelen in jouw loopbaan. Je leert belemmerende patronen, gedachten en gevoelens sneller te herkennen en om te buigen, zodat jij in alle vrijheid en met zelfvertrouwen handelt. Vrij uitzicht op jouw gewenste baan of verandering doet jou vanzelf kiezen voor deze verandering!

Het geeft mij energie om nieuwe inzichten te bieden, jou op scherp te zetten en bovenal jou te laten stralen. Daar waar nodig provocerend, maar altijd met vertrouwen, respect en de nodige humor. Mijn stijl wordt als verfrissend, resultaat- en toekomstgericht ervaren.

Spreekt dit je aan en vind jij het een uitdaging om goed mee te gaan met de vele en snelle ontwikkelingen om je heen? Een traject met mij levert jou een gerichte focus op jouw (leer)doelen op. Het vergroot een realistisch zelfinzicht en geeft meer vertrouwen in je innerlijke vermogens om positieve verandering te realiseren. Het resultaat is dat je gelukkiger, krachtiger, doelgerichter en meer ontspannen bent, zowel in je privé als op je werk.

Voor meer informatie verwelkom ik je op mijn website.