Address & Contact

Our Address

Muntweg 205 Nijmegen, Netherlands

GPS

51.83045342586345, 5.836041574690739

Voel je je zwak in situaties die je eigenlijk goed aankunt? Weet je al te lang niet wat je wilt? Zit je op een dood spoor en kom je niet in actie? Heb je stressgerelateerde klachten en kun je de stress niet stoppen? Heb je vaak conflicten en dilemma’s?

Dan zit je in een vastgelopen proces. Dat hoeft niet zo te blijven. Met begeleiding van mij (Lucy Platvoet) kun jij je proces weer soepel laten lopen. Je (her)ontdekt waar je echt warm voor loopt. Je ruimt belemmeringen op. Je ontdekt talenten en zet deze in. Dat geeft passie, plezier, energie en gezondheid. Dat is win-win voor jou en je omgeving.

Ook als het goed met je gaat kun je kiezen voor coaching. Daarmee kun je je prestaties aanscherpen. En meer inspiratie en flow bereiken in je dagelijks leven.

Cliënten: mensen, die vastlopen of willen groeien in gezondheid, relatie, loopbaan, persoonlijke ontwikkeling.

Werkervaring: als seniorcoach en – consultant heb ik ruime ervaring in personal en healthcoaching, burnoutpreventie, loopbaanontwikkeling, zingevingsvraagstukken, beleidsadvisering, projectmanagement, organisatieadvies, teamcoaching, trainingen op maat.
Ik ben NLP-Master, NLP-trainer, NLP-Healthcoach. Naast NLP beheers ik ook systemisch werken (o.a. familieopstellingen), Transactionele Analyse, PMA: (techniek om de bron van belemmerende gevoelens en fysieke klachten op te sporen en te helen). – Ik geef ook bezinnings- en coachingsweken op een verwenlocatie in Frankrijk.

Praktijk te Nijmegen, in de buurt van Arnhem, Cuijk, Elst, Tiel.

Prijs: gratis intake, prijs afhankelijk van werksituatie en inkomsten.