Address & Contact

Our Address

Vosseveldlaan 8 Soest, Netherlands

GPS

52.161383, 5.311590000000024

Telephone

-

Ik ben ervan overtuigd dat de ambities van het bedrijf pas gerealiseerd worden wanneer dit leidt tot concrete veranderingen in het handelen van de medewerkers. Dat betekent dat een organisatie niet alleen aandacht moet besteden aan het vormgeven van die ambitie, maar ook moet werken aan een manier waarop medewerkers daarmee om kunnen gaan.

Het is mijn ambitie om, net als een beeldhouwer uit de steen, uit mensen te halen wat er inzit. Het beste in ze te voorschijn te halen. Dat gaat niet vanzelf, daar moet aan gewerkt worden. Soms individueel, soms in groepen. Ik werk met creatieve methoden, die stimuleren om op een andere manier grenzen te verleggen. Daarbij gebruik ik inzichten uit systemisch werk, transactionele analyse en NLP-technieken om snel kwartjes te laten vallen. Een inspirerende omgeving levert hier ook indirect een bijdrage aan.
Dit houdt in dat het mensen in staat stelt om heel concreet doelen te stellen en te realiseren. Dit kan zowel in individueel of in groepsverband. De coachingsgesprekken stimuleren vooral het inzicht en zelflerende vermogen en geven weinig antwoorden of tips. Afhankelijk van de situatie doen we oefeningen of spelen daadwerkelijke praktijksituaties voor- of na.
Kenmerkend voor mijn werkwijze is het beroep dat ik op uw onbewust aanwezig kennis en vaardigheden doe. Hierin zit, naar mijn overtuiging, de kracht van het daadwerkelijk leren, veranderen, kwartjes laten vallen.
Het effect van de coaching is dan ook dat u meer ruimte ervaart om uw werkzaamheden uit te voeren en geen belemmeringen meer ondervindt. Een coachingstraject levert u meer inzicht in uw persoonlijk functioneren en leidt tot een grotere persoonlijke effectiviteit.

Wil je ook je gestelde doelen realiseren, je persoonlijke effectiviteit verbeteren of je grenzen verleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Prijs: (excl. BTW): Individuele coaching € 295,- per gesprek van 90 minuten

Praktijk te Soest