Address & Contact

Our Address

Eva Besnyöstraat 246, 1087 LM Amsterdam, Netherlands

GPS

52.3489059, 5.009525800000006

Telephone

Welkom, laat ik mijzelf even voorstellen: mijn naam is Martin.

Als coach en sparringpartner zet ik mij graag in om mensen hun authentieke zijn aan het licht te laten brengen.
Ik word er gelukkig van als mensen onvermoede kanten van zichzelf ontdekken en groeien door een diepere verbinding met zichzelf aan te gaan. Waar ik erg in geloof is dat je meer bent dan je je realiseert.
Het is wat ik iedereen toewens; gelukkig zijn door je volledige mens zijn dagelijks in praktijk te brengen.

Ik doe dit graag met behulp van NLP, dialoog, beeldende kunst en ervaringsgerichte opdrachten. Door dit te combineren kan ik jouw vraag centraal zetten. Om structurele veranderingen te realiseren.
Vaak stevig, soms confronterend, maar altijd respectvol.

Mensen met wie ik gewerkt heb zeggen van mij dat ik rust uitstraal, tussen de regels door kan luisteren, snel patronen kan doorgronden en tot de kern kan komen van waar het omdraait.

Ik doe dit 1 op 1, maar ook in kleine groepen; coaching, training en als sparringpartner. Voor zowel bedrijven, organisaties als particulieren.

Al meer dan 25 jaar begeleid ik mensen in veranderingen. Veranderingen zijn een constante, en zie ik als een mogelijkheid om jezelf als mens te verrijken.
Wetende dat ik mijn eigen instrument ben, blijf ik zoeken naar nieuwe manieren om mezelf te ontwikkelen.
Ik heb MARTINSTUDIO opgericht als een platform waarin ik beeldende kunst inzet als een volwaardig interventie-instrument voor coaching en facilitering.

Prijs: tarieven op aanvraag.