Address & Contact

Our Address

Eexterweg 66 Gieten, The Netherlands

GPS

53.008205, 6.752028999999993

Telephone

Met aandacht neem ik waar wat je doet, om je vervolgens uit te dagen om je grenzen te verleggen. Je ervaart dat er ruimte is om te zijn wie je bent. Voor mij is dat de invalshoek om je te helpen bij het oplossen van problemen. Met behoud van overzicht ben ik betrokken bij wat jou beweegt. Daaraan betekenis geven is de uitdaging, want dan is er ook verbinding. Ik speel graag met de thema’s die aan de orde komen en ik gebruik de humor die ik paraat heb. Klanten waarderen dat, omdat het hun problemen relativeert en in een ander perspectief plaatst.

In onze praktijk houden we ons bezig met de onbewuste drijfveren van mensen die ten grondslag liggen aan bijna alle gedrag. Omdat inzicht in je drijfveren zoveel houvast geeft –je begrijpt beter waar jouw leven over gaat- is het belangrijk om die te leren kennen. Wij kunnen je dat inzicht verschaffen, maar –nog belangrijker- we begeleiden je naar nieuwe uitzichten, nieuwe perspectieven die je nodig hebt om in beweging te komen, om de problemen die je ervaart doeltreffend en structureel op te lossen.

Omdat je daarbij overtuigingen die je onbewust koestert bij moet stellen, gaat dat niet helemaal vanzelf. Je bent immers aan je vaste patronen gewend, tot hier toe heb je ze nodig gehad om je leven te leiden en dus gooi je ze niet zomaar even overboord. Kortom: je stuit op weerstand om te veranderen.

Daarbij is provocatieve coaching een fantastisch middel: Onder waarborging van een goed contact met je, geven we met de nodige humor kleine tikjes tegen jouw wereldmodel en testen we je motivatie om een nieuwe weg in te slaan. De uitdaging die je ervaart, maakt het leuk en boeiend om te verkennen hoe je leven er uit kan zien als je een paar stapjes buiten je comfortzone zet. Dat kan –we spreken uit eigen ervaring- een wereld van verschil maken en dat moet je jezelf gewoonweg gunnen.

Omdat onze coaching in vele settings en bij allerlei uiteenlopende problemen van nut kan zijn, kunnen we de vorm waarin we het gieten, aanpassen aan jouw wensen en behoeften. We zijn gevestigd in Gieten, maar onze coaching kan in principe overal plaats vinden. Ook kun je bij ons terecht voor lezingen en workshops over onbewuste drijfveren en hoe die van invloed zijn op ons gedrag. Tarieven zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht en op aanvraag.

Peter Brouwer
Eexterweg 66
9461 BG  GIETEN
0592-262709
06-83531332

www.brouwerenvos.nl
peter@brouwerenvos.nl