Address & Contact

Our Address

Johan Dixstraat 3Lisse, Netherlands

GPS

52.21885090000001, 4.517614900000012

Telephone

-

Ria is na een carrière in het welzijnswerk 12 jaar geleden als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Als partner van Adviesgroep Terts werkt ze als adviseur zorg en welzijn. Als coach richt Ria zich met name op werk en re-integratie en ondersteunt zij mensen met vragen rond psychische en fysieke gezondheid.

Ria heeft haar practitioner- en masteropleiding NLP bij het IEP in Nijmegen gedaan. Vanaf 2004 assisteert ze daar de practitioners- en mastersopleidingen. Ook is zij NLP Health Coach. Ria is gediplomeerd MPA Mindsonar professional en trainer NBI Breinvoorkeuren. Mindsonar is een test die denkstijlen van mensen in kaart brengt. Denkvoorkeuren kunnen in kaart gebracht worden met NBI Breinvoorkeuren.

Je hebt alle hulpbronnen voor verandering in je

“Mijn missie is om vanuit verbinding met mensen te werken aan hun veranderingsprocessen. Dat kan zowel individueel als in groepsverband. Ik ben er van overtuigd dat ieder mens alle hulpbronnen voor verandering in zich heeft. Soms heb je daar wat hulp bij nodig.” NLP heeft mij geleerd dat er niet één manier is om zaken aan te pakken. Er zijn heel veel manieren om naar een situatie te kijken en daar heb je een keuze in. Dat besef schept de ruimte om tot verandering te komen. Dat geldt ook voor hoe je omgaat met je werk, je collega’s, je relaties, je problemen, je toekomst, je lichaam en met hoe je je voelt. Jij bepaalt wat er gebeurt en alleen die wetenschap is al bevrijdend. Daarvoor moet je bereid zijn contact met jezelf te maken, te kijken, te luisteren en te voelen.”

Publicaties

Counselling Magazine mei 2012: Krachtig communiceren met patiënten

Praktijk te Lisse