Address & Contact

Our Address

Arkel, The Netherlands

GPS

51.86573929999999, 4.997499299999959

Telephone

Werkwijze: gericht op het snel doorbreken van belemmerende patronen op identiteits- en overtuigingsniveau, bij (innerlijke) conflictsituaties en bij groei- ontwikkelwensen, zowel bij het functioneren in privé situaties als in een werk omgeving.

In te zetten expertise is: NLP (neuro linguïstisch programmeren) technieken op masters niveau, de N.E.S. (nutric energetic system), en systemisch werk (zoals opstellingen).
Resultaat: maatwerk en direct praktisch toepasbaar.

Mijn doel is om contact te laten maken met de eigen kracht en vitaliteit van de cliënt om onafhankelijke keuzes te kunnen maken voor een aangenaam leven.

Mijn kracht is dat ik snel tot de kern kom op een liefdevolle, oordeelvrije en reflecterende wijze.

Individuele coachingstrajecten van 6 – 8 gesprekken van 2 uur. De intake vooraf is vrijblijvend.

Voorkeur cliënten: particulieren, managers, bestuurders en coaches – als individu en in een relatie – met veelal langdurig bestaande mentale en emotionele blokkades.

Prijs: Euro 75,– per uur excl. BTW in de praktijk. Bij huisbezoek € 100,- excl. BTW per uur met reiskosten € 0,30 per km. De intake en tussentijds contact via de email is gratis.

Bijzonderheden: cliënt wordt bij voorkeur in Arkel ontvangen i.v.m. het achter zich laten van de eigen probleemsituatie.

De praktijk is in Arkel (bij Gorinchem).