Address & Contact

Our Address

Ridderspoor 4, 5803 KC, Venray

GPS

51.5362415, 5.9873751

Telephone

Na mijn opleiding Bedrijfseconomie op de Universiteit in Tilburg, heb ik in het bedrijfsleven op directieniveau mensen leren begeleiden en coachen, waarna ik in 1997 ben overgegaan naar het zelfstandig coachen, trainen (via Crestcom), adviseren en begeleiden van cliënten in diverse bedrijfs- en privé-situaties. Daarnaast heb ik meerdere NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleidingen en trainingen gevolgd om cliënten nog beter te kunnen begeleiden met hun persoonlijke uitdagingen.

Weer vooruit komen. Daar begeleid ik jou mee. Soms raak je het spoor bijster. Kom je er zelf niet meer uit. Dat kan zijn op het werk of privé. Vaak versterken die elkaar ook nog. Dan is het fijn om samen te onderzoeken hoe je dit het beste op kunt lossen.

In een beperkt aantal sessies (locatie in overleg), wordt jij door mij geholpen om uiteindelijk zelf jouw oplossingen te vinden. En dan weet je daarna ook hoe je die kunt gaan gebruiken om daarmee structureel en blijvend jouw aandachtspunten aan te kunnen pakken.