Address & Contact

Our Address

Romy Schneiderweg 41 Almere, The Netherlands

GPS

52.366736, 5.236575000000016

Telephone

-

Web

Ben je op zoek naar jezelf of jouw talent? Zit je vast in een bepaald patroon? Werkt jouw team niet lekker samen en lukt het je niet om dat te veranderen?
Misschien ken je dat wel. Je loopt al jaren ergens mee rond en jij wilt wel veranderen, maar telkens heb je een excuus om het net niet te doen. Met een op jouw toegesneden aanpak help ik je inzichtelijk te maken waar jij nu staat en welke stappen je kunt nemen. Het doorbreken van belemmerende patronen en bewust andere keuzes maken, brengt jou verder in de goede richting. Drie tot vijf gesprekken zijn vaak voldoende en geven inzicht in het ontstane probleem of situatie en de te ondernemen acties.
Door het combineren van de transformationele aanpak; werken met hoofd (inzicht krijgen in jouw eigen situatie), hart (het verlangen en de motivatie) en handen (hoe ga je het handen en voeten geven) en de provocatieve aanpak; warmte, humor en provocatie, ontstaan er mooie heldere inzichten. Jij staat centraal in het gesprek. Hierdoor kun je jouw probleem relativeren en er mogelijk zelfs om lachen. Om inzichtelijk te maken in welke fase jij in je leven staat maak ik gebruik van het Double Healix model. Dit model is gebaseerd op de “Reis van de Held” van Joseph Campbell. Het is een omvattend model voor de menselijke ontwikkeling en beschrijft een cyclus die vele malen in ons leven terugkeert.
Ik ben: Ronald Boekhout van Solinge en op dit moment werk ik als manager bij de Gemeente Amsterdam. Ik heb veel ervaring op het gebied van leiderschap, management, veranderingsprocessen, loopbaan coaching, persoonlijke ontwikkeling en werken met teams in grote organisaties. Verder voer ik individuele coachgesprekken, maar ook met teams en ik geef workshops over de “Reis van de Held”. Zie ook mijn profiel op LinkedIn
Ik heb een opleiding gedaan voor provocatief en transformationeel coach en heb daar mijn HBO-Post diploma behaald. Instituut Orbis is Nobco gecertificeerd. Verder heb ik de verdiepingsopleiding gevolgd bij Manfred van Doorn over het Double-Healix model.
Welke cliënten: mensen of groepen die zowel behoefte hebben aan coaching of training van communicatieve vaardigheden, die lekkerder in hun vel willen zitten of hun persoonlijke effectiviteit willen verbeteren. Teams die beter willen presteren, functioneren of meer rendement uit zichzelf en de organisatie willen halen. Dit kan op individuele basis, maar ook in groepsverband, dus voor organisaties en sportclubs- en verenigingen.
Werkwijze: in een persoonlijk intakegesprek wisselen we informatie uit over de wensen en doelen van de cliënt, samen het doel bepalen en afstemmen wat de werkwijze zal worden.
Locatie: coachingsgesprekken worden gevoerd in Amsterdam Zuid, maar kunnen in overleg ook op een andere locatie worden gevoerd.

Tarief: Intake is gratis, daarna wordt prijsopgave gedaan.