Address & Contact

Our Address

Eexterweg Gieten, The Netherlands

GPS

53.00677, 6.756611000000021

Telephone

In een veilige sfeer moedig ik je aan om echt jezelf te worden en je talenten te benutten. Mijn talent daarbij is dat ik snel tot de kern kom. Ik volg daarbij mijn gevoel en dat maakt dat ik naar boven haal wat essentieel is, waar het bij jou nu echt om draait. Het geeft gesprekken diepgang en daar hou ik van. Daarbij is het goed om focus en structuur aan te brengen, zodat de kernpunten vorm krijgen en je er goed mee uit de voeten kunt. Want goede ideeën alléén zijn niet genoeg, ze verdienen een goede vormgeving en manifestatie! Ik geniet er van om goede coaching aan te bieden waar je wat mee kunt om je zo te begeleiden naar het maken van keuzes in het leven die je vleugels geeft!

In onze praktijk houden we ons bezig met de onbewuste drijfveren van mensen die ten grondslag liggen aan bijna alle gedrag. Omdat inzicht in je drijfveren zoveel houvast geeft –je begrijpt beter waar jouw leven over gaat- is het belangrijk om die te leren kennen. Wij kunnen je dat inzicht verschaffen, maar –nog belangrijker- we begeleiden je naar nieuwe uitzichten, nieuwe perspectieven die je nodig hebt om in beweging te komen, om de problemen die je ervaart doeltreffend en structureel op te lossen.

Omdat je daarbij overtuigingen die je onbewust koestert bij moet stellen, gaat dat niet helemaal vanzelf. Je bent immers aan je vaste patronen gewend, tot hier toe heb je ze nodig gehad om je leven te leiden en dus gooi je ze niet zomaar even overboord. Kortom: je stuit op weerstand om te veranderen.

Daarbij is provocatieve coaching een fantastisch middel: Onder waarborging van een goed contact met je, geven we met de nodige humor kleine tikjes tegen jouw wereldmodel en testen we je motivatie om een nieuwe weg in te slaan. De uitdaging die je ervaart, maakt het leuk en boeiend om te verkennen hoe je leven er uit kan zien als je een paar stapjes buiten je comfortzone zet. Dat kan –we spreken uit eigen ervaring- een wereld van verschil maken en dat moet je jezelf gewoonweg gunnen.

Omdat onze coaching in vele settings en bij allerlei uiteenlopende problemen van nut kan zijn, kunnen we de vorm waarin we het gieten, aanpassen aan jouw wensen en behoeften. We zijn gevestigd in Gieten, maar onze coaching kan in principe overal plaats vinden. Ook kun je bij ons terecht voor lezingen en workshops over onbewuste drijfveren en hoe die van invloed zijn op ons gedrag. Tarieven zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht en op aanvraag.

Rudi Vos
Eexterweg 66
9461 BG  GIETEN
0592-262709
06-46202020

www.brouwerenvos.nl
rudi@brouwerenvos.nl