Address & Contact

Our Address

Oosterstraat 58, Benningbroek, Netherlands

GPS

52.70314079423739, 5.042411427703996

Telephone

Coaching
Naast (groepsgewijze) trainingen en workshops verzorg ik ook individuele coachingstrajecten. Deze zijn gericht op het vergroten van zelfinzicht en het verbeteren van iemands persoonlijke functioneren.
Aanleidingen voor coaching zijn bijvoorbeeld veranderingen in de organisatiestructuur of wijzigingen in iemands functie of takenpakket. De aspecten die bij coaching aan bod kunnen komen, zijn onder andere: timemanagement, omgaan met belangentegenstellingen, conflicten en stress. Maar ook de kunst van het vinden van een goede balans tussen werk en zorgtaken en evenwicht in persoonlijke en organisatiedoelstellingen zijn belangrijke aandachtspunten.
In mijn praktijk nemen training en coaching een even belangrijke plaats in.
Collega’s omschrijven mij als warm, gedreven, gestructureerd, en iemand waarmee je geweldig kunt lachen. Als trainer en coach wil ik mensen inspireren om hun onvermoede kwaliteiten naar boven te halen. Mijn eigen sleutelwoorden zijn warmte, humor en uitdaging.

Werkwijze:
Provocatief, praktisch met warmte en humor. De vraag van de cliënt bepaalt de manier waarop het coachingsgesprek gevoerd wordt.
Kernwoorden: Met warmte en betrokkenheid wakker schudden en bewust maken.

Meer informatie over trainingen, klanten en referenties etc. is te vinden op de website.

Prijs: op aanvraag, intake gesprek is gratis

Praktijk te Benningbroek, nabij Hoorn