Address & Contact

Our Address

Wilhelminasingel 9A Nijmegen, Netherlands

GPS

51.84137262388542, 5.86309338792455

Telephone

Wouter van der Loon (1954) heeft ruim 25 jaar ervaring als adviseur en trainer-docent. Naast  (organisatie)coach is hij docent en afstudeercoach op een hogeschool en mediator.
Wouter studeerde organisatiesociologie  en volgde daarna onder meer een tweejarige postdoctorale opleiding Managementconsultancy.

Zijn interesse ligt op het gebied van sturing en zelfsturing en het optimaal benutten van de ambities en talenten van mensen. Daarbij is hij gefascineerd door de impact die formele en informele, bewuste en onbewuste systemen op mensen hebben. Mensen maken systemen, maar systemen vervolgens weer mensen.

Als organisatiecoach is hij gericht op de verhoging van zelfsturing van medewerkers, vanuit het concept van “verbonden autonomie”. Het liefst gaat hij samen met betrokkene op zoek naar wat er is en wat er zou kunnen zijn. Hij maakt gebruik van een (onder-)zoekende geest, conceptueel kunnen denken en daarnaast gewoon kiezen voor een praktische aanpak.

Zijn missie is het om mensen te helpen in hun leer- en zoekproces Hij is  een open, spontane en enthousiaste coach die het leuk vindt om samen met anderen “hun” wiel uit te vinden.  Onderzoekend, conceptueel en vindingrijk zijn enkele sleutelwoorden die hem kenmerken.  Een ontwikkelingsgerichte aanpak,  kritisch, out of the box, zoekend naar nieuwe wegen, maar met  oog voor praktische haalbaarheid en draagvlak.

  • Master-practitioner NLP
  • Gecertificeerd Mindsonar (metaprofielanalyse)
  • Systemische organisatieopsteller
  • Mediator en conflictcoach (ADR-register)
  • Internationaal Coach Register (ICR)